GreenBoost
 
 
HANNE 2984 5128 
hanne@heinrich.dk
ANNA IBEN 2126 0585
annaiben@hollensberg.dk
 
 
 
   Arrangementer efteråret 2014  

 

Den 23. september 2014 | Sødt og sundt 

Sødt kildrer vores smagsløg og får smilet og glæden frem! Sødt kan godt være sundt! Hvis du vælger de rigtige kilder til sødme, kan det endda bygge din krop op. Kom og få masser af inspiration til sund sødme, bl.a. igennem smagsprøver. Du får selvfølgelig opskrifterne med hjem.

Ved kostvejleder Hanne Heinrich.

 

Den 7. oktober 2014 | Reducer stress i din hverdag

Ikke kun en alt for lang “to-do-liste” stresser, det er der så meget andet i vores vestlige livsstil, der også gør. Efter afstressende timer i de Termiske Bade, kan du afslappet i en lænestol lytte til konkrete tips om, hvordan du reducerer daglig stress og dermed passer bedre på dig selv. Du får smagsprøver og opskrifter på lækker, afstressende mad.

Ved kostvejleder Hanne Heinrich.

 

Den 28. oktober 2014 | Sov dig til mere energi!

Søvn og hvile er helt essentielt for at kroppen kan præstere, når det forventes af den. Hør om, hvorfor mangel på søvn påvirker din appetitregulering og din vægt. Få konkrete tips til, hvordan du opnår den bedste søvnkvalitet. Aftenens smagsprøver er søvndyssende.

Ved kostvejleder Hanne Heinrich.

 

Den 11. november 2014 | Kom igennem vinteren fyldt med energi! 

Mere næring til din krops celler, gir mere overskud og energi! Hør, hvad der sætter skub i energien hen over vinteren, så du kan nyde den i stedet for at gå i hi! Smag på energiboostere og få masser af inspiration og opskrifter med hjem. 

Ved kostvejleder Hanne Heinrich.

 

Vital Tirsdage arrangeres i samarbejde med Kur&Spa på Hotel Vejlefjord.

Se mere hér: http://www.hotelvejlefjord.dk/kur-og-spa/vital-tirsdag

 
    
GreenBoost er duoen læge Anna Iben Hollensberg og kostvejleder Hanne Heinrich | Sanatorievej 27 B, 7140 Stouby  | Tlf.: +4561339394 | heinrich.hollensberg@gmail.com