GreenBoost
 
 
HANNE 2984 5128 
hanne@heinrich.dk
ANNA IBEN 2126 0585
annaiben@hollensberg.dk
 
 
 
VITAL TIRSDAG foråret 2015 på Hotel Vejlefjord

  

Tirs. d. 28. april
Fordøjelse i topform!

En fordøjelse, der ikke er i topform, kan spænde rigtig meget ben for vitaliteten. Bliv klogere på, hvad der kan være af årsager og gå hjem med ideer til, hvad du kan gøre for at få en toptunet fordøjelse. Har du gener med oppustethed og uro i maven, er du træt og tung efter måltider, så er dette foredrag lige noget for dig.
 
Ved kostvejleder Hanne Heinrich.
 
Tirs. d. 5. maj
Nyd bare solen i sommer!

Solen er kilde til alt liv. Det er livgivende at bade sig i solen! Hvad du spiser og drikker har faktisk indflydelse på den måde, solens stråler påvirker din krop – om de opbygger eller nedbryder på celleplan. Få tricks og tips til, hvordan du får det bedste ud af solens stråler, så de gavner din krop.
 
Ved kostvejleder Hanne Heinrich.

Tirs. d. 19. maj
Sund, stærk og glad!

Maden er kroppens byggesten! Med gode byggematerialer kan du glæde dig over at få en sund og stærk krop, der giver dig de bedste betingelser for at få mest muligt ud af livet. Få inspiration til at få vitale byggesten på tallerkenen! 

Ved kostvejleder Hanne Heinrich.

 

Vital Tirsdage arrangeres i samarbejde med Kur&Spa på Hotel Vejlefjord.

Se mere hér: http://www.hotelvejlefjord.dk/kur-og-spa/vital-tirsdag

 
    
GreenBoost er duoen læge Anna Iben Hollensberg og kostvejleder Hanne Heinrich | Sanatorievej 27 B, 7140 Stouby  | Tlf.: +4561339394 | heinrich.hollensberg@gmail.com